Laatste succesverhalen

Cronos Groep is synoniem met innovatief ondernemerschap. Sinds de start van de groep in 1991 is Cronos actief betrokken bij het opstarten van meer dan 200 bedrijven.

De groep voorziet ook in een state-of-the-art incubatie omgeving en werkt samen met de startups aan acceleratieprogramma’s.

Think With People

Think With People voorziet laagdrempelige maar zeer concrete ondersteuning voor potentiële founders die nog wat hulp nodig hebben met hun verhaal, managementteam of organisatie. Think with People werkt gratis en vrijblijvend maar heeft wel het volledige Cronos Groep netwerk ter beschikking.

Bezoek thinkwithpeople.be

Cronos Combinator

De Cronos Combinator zorgt niet alleen voor ‘early stage funding’ in samenwerking met investeringspartners maar ook voor alle nodige ondersteuning voor startups.

De Combinator organiseert ook jaarlijks een summerschool voor drie maanden voor potentiële ondernemers en voorziet een opleidingsprogramma van een jaar voor potentiële ondernemers.

Incubatieomgeving

Cronos Groep voorziet een heel actieve incubatieomgeving, zorgt voor ondersteunende acceleratieprogramma’s en voorziet additionele groei funding voor die bedrijven uit het netwerk die kunnen en willen doorgroeien.