RMDY wil logistieke productiviteit verhogen

RMDY wil logistieke productiviteit verhogen

RMDY gaat in de magazijnen van logistiek dienstverlener BME de mogelijkheden van AR smart glasses bij het orderpicken onderzoeken. De expert in augmented en virtual reality wil zo de logistieke productiviteit verhogen.

Momenteel gebeurt orderpicken met een scanner. RMDY gaat nu na of er efficiënter gewerkt kan worden met smart glasses die in connectie staan met een database voor stockbeheer. Orderpickers zouden zo handenvrij de barcode van een product kunnen scannen. De vraag bij het onderzoek is of dat ook de productiviteit verhoogt.

Daniel Ciccodemarco, managing director BME: “Vandaag bestaan er al enkele toepassingen met smart glasses binnen de logistieke sector, maar die zijn nog te beperkt. Innovatie is pas succesvol als het bedrijf, de werknemer en de klant er profijt uit halen. De zoektocht naar die innovatie zijn we nu gestart met RMDY.”

Het onderzoek van RMDY maakt gebruik van de M300 smart glasses van Vuzix Corporation. Bart Van Hecke van RMDY: “Ik geloof in dit partnership tussen logistieke praktijkervaring en nieuwe technologie. Dankzij die combinatie wordt er rekening gehouden met alle facetten in een proces waardoor we sneller een concrete toepassing zullen vinden.”

Naast het inzetten van AR als creatieve businessoplossing, biedt RMDY ook digitale totaaloplossingen op maat aan. Dat gaan van een nieuwe website of mobiele applicatie tot UX- en contentstrategie.

Geen reactie's

Geef een reactie