Zo rekruteren wij bij iAdvise Groep

Vanop de Veldkant in Kontich vertrok vanochtend een verdacht gevangenistransport richting Breda. Een delegatie IT’ers van iAdvise Groep rekruteerde een gezellige club van potentiële collega’s om samen uit de ‘Prison Escape’ te gaan ontsnappen.

Frederik Vallaeys, recruiter bij iAdvise Groep, legt uit: “iAdvise Groep is op zoek naar IT-collega’s met zowel IQ als EQ. Via dit informele event willen we op een spontane manier nieuwe mensen aantrekken. Met een mix van kandidaten en medewerkers van iAdvise Groep zijn we daarom vanochtend met de ‘Break Out & Fly’-bus vertrokken voor een echte ‘Prison Escape’. Het is de bedoeling dat de kandidaat collega’s onze eigen mensen op een informele manier leren kennen en omgekeerd.

Yardéna Depuis, collega recruiter, vult aan: “Kennis is één ding, maar een collega die graag naar z’n werk komt is voor ons nog belangrijker. Dit event lijkt ons een uitgelezen kans om de kandidaat collega’s te laten kennismaken met onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarden komen hier vandaag ook allemaal aan bod: open en oprecht, samen werken en genieten, en standaard iets meer. Iets wat dit event al zeker duidelijk maakt.”

Verschillende teams proberen vandaag zo snel mogelijk uit de gevangenis te ontsnappen. En wie weet ook uit hun huidige job. Heb jij ook zin om bij een van de bedrijven binnen iAdvise Groep aan de slag te gaan? Check dan snel onze vacatures!