Over dit project

Walkie Talkie –  allround pr bureau (zowel offline als online) – heeft in alle stilte de voorbije maanden een leerrijk traject doorlopen met Danone rond PR & blogging. Het eerste resultaat staat sinds vorige week online: http://www.boostyourpositivity.be.

Activia en Walkie Talkie lanceren in februari samen met enkele Nederlands- en Franstalige bloggers het project #boostyourpositivity. Een project dat (bloggende) vrouwen uitdaagt om 4 weken lang samen te bloggen rond tips & tricks om meer me-time te creëren en positief in het leven staan. Na een maand vol positieve inspiratie en handige tips en tricks sluiten ze dit af met een gezellige Blog Brunch in Gent & Brussel. Geen betere dag daarvoor dan de Internationale Vrouwendag, zondag 8 maart.

Bloggers gaan ondertussen de uitdaging aan

Na 2 weken zijn er reeds een 150-tal deelnemers die zich registreerden, werd #boostyourpositivity een 1000-tal keren gebruikt op instagram/twitter en ontving de campagnesite een pak bezoekers. Bovendien verschenen er reeds een 250-tal blogposts die naar het project verwijzen.

Categorie
Succesverhalen