Van idee tot werkelijkheid: ware explosie in laboratorium Breda

Er gaat geen dag voorbij of er worden nieuwe technologische uitvindingen de wereld in geschoten waar de pers meteen bol van staat. We kunnen ons dan wel iets bij die uitvindingen voorstellen, maar om de voordelen ervan om te zetten naar ons eigen dagelijkse gebruik is vaak een lastige. Een typisch voorbeeld hiervan is Blockchain. Iedereen weet wat een Bitcoin is en velen hebben zich er inmiddels wel een paar aangeschaft. Maar wat voor alledaagse problemen kunnen we nog allemaal oplossen we op met behulp van Blockchain technologie?

Payper, expert op het gebied van flexibele arbeid, en 7dots, Salesforce specialist, slaan de handen in elkaar om technologische innovatie voor iedereen begrijpelijk te maken. Dit doen ze door abstracte begrippen te vertalen naar innovatieve, bruikbare en vooral logische oplossingen. In mensentaal: zij gaan gewoon doen waar iedereen tot nu toe alleen maar over praat.

De omgeving waarin deze technologische explosies gaan plaatsvinden heet ‘The Laboratory’. Op een gecontroleerd, veilig platform gaan hun experten samen aan de slag. Ze pakken een technologische innovatie onder de arm, maken een lijst met business vraagstukken die ze hiermee kunnen oplossen en tonen dan heel concreet aan hoe ze dit doen. Sommige onderwerpen zullen het niet halen, andere oplossingen zullen succesvol de markt in geschoten worden.

Voortaan zullen jullie dus regelmatig op nieuws van ‘The Laboratory’ stuiten, want zij delen zowel hun successen als hun floppen. Twee sterke spelers in de digitale wereld van vandaag starten dit initiatief, maar in de toekomst zullen ook andere bedrijven hierin kunnen participeren.

De stap die Payper en 7dots nu maken volgt op een periode waarin de twee bedrijven intensief samenwerkten. Ze hebben elkaar vooral leren kennen als innovatieve partners met passie voor technologie. Het motto ‘wat niet kan is nog nooit gebeurd” is daarom ook hun lijfspreuk.