Over dit project

De eerste editie van Pop-up Class zal plaatsvinden in Antwerpen!

De pop-up class is een afspreekpunt, midden in het centrum van Antwerpen. Een plaats waar je een lunchpauze kan houden, maar ook ééntje waar je na onze inspirationele sprekers een pintje kan drinken.

Drie dingen waar je naar kan uitkijken:

Gastsprekers:

We zullen jullie aan een aantal opkomende talenten voorstellen. Geen guru’s waarbij we allemaal doen alsof we begrijpen wat ze te zeggen hebben, maar mensen die je in mensentaal iets uitleggen en er zijn voor jou, niet andersom. Ze zullen hun passie en ondernemerschap op jullie overbrengen. Het programma kan je hier vinden.

Lunch bar

Soms moet je al een bijtanken, anders kan het brein niet blijven werken en verliezen we onze focus. Dus passeer zeker langs onze lunch bar voor gezond en prijselijk eten om je honger te stillen.

Food, drinks & talks

‘s avonds zal de lunch bar opnieuw opengaan met het gewoonlijke eten en drinken. De sprekers zullen dan hun sessie houden vanaf 20u, dus probeer niet te lang aan de bar te hangen. Die zal er nog steeds staan nadat de sprekers hun ding hebben gedaan. Meer zelfs: hij zal zijn goede vriend, de DJ, optrommelen om jullie daarna verder te entertainen.

Je leest het: Pop Up Class moet je bezoeken! Waar zeg je? Kijk richting de hoek van Frankrijklei en Franklin Roosevelt Plaats en je kan er niet naast kijken. De Pop Up Class gaat door in de Antwerpse Opera.

Wij zullen daar op je wachten!

Categorie
Initiatieven