Planet Of Commerce enabelt JBC op digitaal vlak naar de Champions League in fashion

In samenwerking met Planet of Commerce heeft JBC een totaal vernieuwde webshop gelanceerd die het winkelen eenvoudiger en sneller moet maken zowel online als in-store op de kiosken. Hiermee wenst JBC digitaal op topniveau te kunnen concurreren en op die manier hun kerndoelgroep, jonge gezinnen, een ‘first-in-class’ customer experience te bieden.

In de nieuwe webshop komt mobiele toegankelijkheid op de eerste plaats en werd de zoekfunctie sterk verbeterd.  Dankzij de ingebouwde Artifical Intelligence-tool Einstein in Salesforce Commerce Cloud zal JBC tevens meer mogelijkheden hebben tot personalisatie om zo te kunnen inspelen op de behoeften van de klant.

Om de klant een op en top omnichannel experience te kunnen bieden, werden alle bestaande back-end systemen volledig geïntegreerd zodat de klanten zowel in de fysieke winkelpunten als op de webshop hetzelfde ervaart.

Planet of Commerce is hét Salesforce Commerce Cloud competence center van de Cronos Groep, onder de vleugels van Xplore Group.