Pas nu bij Brantano meer dan 1000 schoenen in slechts één klik!

Brantano lanceert in samenwerking met Planet Of Commerce de nieuwe webshop waarbij je met slechts één klik meer dan 1000 schoenen kan passen. Het enige wat de klant hoeft te doen, is een 3D voetscan maken in één van de Brantano winkels. Vanaf dan kan je met je persoonlijke 3D voetscan, online de beste schoenen vinden. Zo krijg je enkel de schoenen te zien die overeenkomen met je voetscan. Dit geeft de klant meer zekerheid bij het aankopen van schoenen online waarbij het aantal returns meteen vermindert.

De vernieuwde webshop is zo opgebouwd dat de focus op het mobiele ligt. Hierbij is er heel wat gepersonaliseerde inhoud voorzien voor de klant op basis van de Cloud Artificial Intelligence-tool Einstein. Deze tool zorgt ervoor dat elke klant aanbevelingen krijgt op basis van zijn specifieke aankoop en/of zoekgedrag.

In de winkel zelf kan je door de kiosk bladeren en vanaf daar een bestelling plaatsen. Je kan er ook een selfmatch screen vinden waar je jouw favoriete schoenen kan scannen en deze kan matchen met je persoonlijke voetscan. Zo ben je als klant zeker dat je de juiste maat mee naar huis neemt.

“Aangezien de klant de dag van vandaag een volledige omnichannel experience verwacht, hebben we alle bestaande back-endsystemen geïntegreerd zodanig dat je een consistente ervaring krijgt op alle kanalen. Door online schoenen te kunnen passen vervaagt de afstand tussen online en offline helemaal.” Kevin Box – Managing Partner