Match The Future

Op 28 en 29 november is het weer zover. Dan daagt Hack The Future 500 laatste jaars-studenten uit om in ‘Real Life Challenges’ begeleid door enkele Cronos-bedrijven het beste van zichzelf te geven.  Sommigen nemen deel om de prijzenpot te bemachtigen, anderen zien in hun deelname dan weer een kickstart van hun toekomstige werkloopbaan.

Onder het motto ‘Get fit for the best future you can imagine’ connecteert Hack The Future dit jaar met Match The Future. Jong talent uitdagen om zichzelf en hun verwachtingen van een ideale werkomgeving in kaart te brengen, daar gaat Match The Future voor. Met het oog op het zichtbaar maken van passende werkplekmogelijkheden, brengt Match The Future zowel de verwachtingen van jong talent als de verwachtingen van de werkplekken in kaart. Door op het juiste moment, de juiste vragen te stellen en de juiste incentives te geven, krijgt deelnemend jong talent helder wat ze zoeken in een job en toekomstmogelijkheden binnen het Cronos-werkveld zichtbaar.

Klaar voor lancering op Hack The Future maakt Match The Future volop werk van inspirerende toekomst-missies die jong talent uitdagen om hun mogelijkheden te ontdekken en hun toekomstige werkloopbaan zelf vorm te geven. Tijdens een breakout-sessie op Hack The Future kunnen studenten verkennen wat de Match The Future-missies hen te bieden hebben. Match The Future belooft alvast een boeiend galaxy-avontuur dat talenten, drijfveren en mogelijkheden zichtbaar maakt.

 

Human Skills (communicatie – samenwerken – werkorganisatie – professionele houding – ontwikkelingspotentieel en ondernemingszin) versterkt en passende toekomstmogelijkheden binnen het Cronos-werkveld doet ontdekken.

Om op te warmen voor de naderende lancering op Hack The Future heeft Match The Future alvast een eerste missie voor de studenten klaar. Bring them up to speed … to take control!

 

Powered by Cronos Groep blijft Match The Future na Hack The Future als satelliet in de galaxy beschikbaar. Jong talent kan daardoor in het Cronos Starsystem-platform op eender welk moment de controle over hun toekomstige werkloopbaan nemen, zichzelf en hun ideale werkomgeving verder in beeld brengen, missies aangaan en met hulp van het Match The Future-team, toekomstige samenwerkingsmogelijkheden exploreren en vormgeven.