Iadvise Groep lanceert ‘The Investment Challenge’ om personeel kans te geven ook zelf te ondernemen

iAdvise Groep is enthousiaste groep van ondernemers die als missie hebben om de innovatieve dromen van hun klanten waar te maken. Maar het gaat veel verder dan dat. Ook hun eigen mensen krijgen binnenkort de kans om hun droom waar te maken en een eigen business uit te werken in ‘The Investment Challenge’.

Mensen die de ambitie koesteren om een eigen onderneming uit te bouwen krijgen van de bestaande groepsbedrijven tijd en geld om een idee te ontwikkelen en er succesvol in te worden. Zo draagt iAdvise Groep haar missie met volle kracht uit.

Door de ervaring en de financiële middelen van bestaande bedrijven te bundelen kunnen interne mensen innovatieve oplossingen rond new-techs ontwikkelen. Daarnaast worden ze door vrijwilligers binnen de eigen groepsbedrijven gecoacht. In eerste instantie gaat het om 15 interne kandidaten. Na een eerste pitch blijven er nog 9 kandidaten over, die een financieel en commercieel plan voor hun onderneming mogen uitwerken. Uiteindelijk volgen daaruit de winnaars van The Investment Challenge. Zij krijgen alle middelen en ondersteuning om hun project ten volle uit te bouwen.

Maar the sky is the limit. Naar volgend jaar toe ambieert iAdvise Groep om ook mensen uit hun extern netwerk te laten deelnemen. Ook afstuderende studenten behoren tot deze doelgroep.

Veilig en goed begeleid ondernemen, als dat geen ambitieuze droom is! Volg The Investment Challenge op de voet op de LinkedIn bedrijfspagina van iAdvise Groep. En moge de beste winnen!